50-jarige man doodgedrukt door graafmachine in Sattahip

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Satthip, Chonburi —

  Een 50-jarige man in Sattahip stierf nadat hij van zijn graafmachine was gevallen en werd verpletterd.

Gisteren, 30 november, werd de politie van Sattahip rond 3 uur op de hoogte gebracht van een tragisch ongeval in Soi Hoop Khao Sawan in het subdistrict Bang Saray, Sattahip, en ging de plaats van het incident onderzoeken.

Het slachtoffer, de 50-jarige heer Atthaphon Thongnak, zat klem onder een omgevallen graafmachine. Volgens de politie lag hij ondersteboven in de modder. Het slachtoffer werd ter plaatse overleden verklaard.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Een ooggetuige van het ongeval, de heer Chamlong Bamrungsub, vertelde de politie dat Atthaphon probeerde een graafmachine op een vrachtwagen te rijden toen de graafmachine zijn evenwicht verloor en kantelde. Het slachtoffer viel uit het bestuurderscompartiment en werd verpletterd, zei Chamlong.

Het lichaam van het slachtoffer werd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd om op zijn familie te wachten. De politie van Sattahip zei dat ze de getuige zouden ondervragen om meer te weten te komen over de oorzaak van het ongeval.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.