UPDATE: Politie plaatst premie van 50,000 baht op overvaller goudwinkel in Pattaya

Pattaya —

  De politie van Pattaya heeft een premie van 50,000 baht uitgeloofd voor een overvaller die een paar weken geleden gouden halskettingen ter waarde van bijna een miljoen baht stal uit de goudwinkel Aurora.

Ons vorige verhaal:

Een met wapens zwaaiende overvaller beroofde een goudwinkel in Pattaya en veegde voor ongeveer een miljoen baht aan gouden sieraden mee voordat hij vluchtte.

Nu voor onze update:

De verdachte, die op het moment van schrijven nog steeds niet kan worden geïdentificeerd, gebruikte volgens de politie van Pattaya op 723 november om 9 uur een Double Bell 8 BB-pistool om de Aurora-goudwinkel te beroven. De winkel was gevestigd in Tesco Lotus in Zuid-Pattaya.

Volgens de politie was de verdachte een man van ongeveer 170 cm lang. Hij reed op een zwarte Honda Wave 125i motor zonder zijspiegels en een kentekenplaat. De politie zei dat mensen die nuttige informatie konden verstrekken die leidde tot de arrestatie van de verdachte, beloond zouden worden met 50,000 baht.

Iedereen die kan helpen wordt aangemoedigd om contact op te nemen met politiechef Pol van Pattaya. Kolonel Kunlachart Kunlachai op 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.