UPDATE: Pattaya hit-and-run verdachte ontmoet Brits slachtoffer om zich te verontschuldigen, beweert dat hij niet is weggelopen

Pattaya —

Een vluchtmisdrijfverdachte die inreed op een 74-jarige Britse voetganger gaf zichzelf aan bij de politie van Pattaya en verontschuldigde zich bij het slachtoffer. Hij stond er echter op dat hij niet wegliep.

Ons vorige verhaal:

Een 74-jarige Britse voetganger liep meerdere verwondingen op bij een aanrijding met een pick-up op een zebrapad in Pattaya. De chauffeur van de pick-up is nog voortvluchtig.

Nu voor onze update:

Pol. Kapitein Chonlawit Athipansi onthulde aan The Pattaya News dat de bestuurder van een witte Isuzu D-Max pick-up die door rood reed en op maandag tegen meneer Peter Palmer botste, zich gisteren, 29 november, op het politiebureau van Pattaya heeft overgegeven.

De politie van Pattaya maakte de naam van de verdachte bekend als de heer Methanus Leeliang, 61. Hij werd beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van schade aan anderen, hoewel Methanus volhield dat hij niet van plan was weg te rennen. Het was echter onduidelijk waarom hij het toneel verliet.

De politie nodigde Methanus vervolgens uit in de woning van Palmer om hem sorry te zeggen. Via zijn tolkende vrouw vertelde Palmer aan de politie dat hij was aangereden toen hij Pattaya Second Road overstak op een zebrapad. Het slachtoffer, die vier hechtingen aan zijn hoofdwond had, zei dat het groene licht nog 12 seconden had en dat hij midden op de weg was toen Methanus het verkeerslicht negeerde en hem tegenkwam.

Methanus verontschuldigde zich bij Palmer en zei dat hij niet wist dat het slachtoffer een buitenlandse toerist was totdat politieagenten bij zijn huis kwamen om hem te vertellen zich over te geven.

Methanus weigerde verdere verklaringen af ​​te leggen aan de pers of vragen te beantwoorden over waarom hij beweerde dat hij de plaats delict niet ontvluchtte toen het slachtoffer, meerdere getuigen en camerabeelden leken te laten zien en zeiden dat hij dat wel deed.

Het was onduidelijk of meneer Palmer de verontschuldiging accepteerde, maar Pol. Kapitein Chonlawit Athipansi verklaarde tegenover The Pattaya News dat de juridische aanklachten tegen Methanus zouden worden voortgezet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.