Nog geen besluiten over voorstel om sluitingstijden te verlengen tot 4 uur 's ochtends voor het Thaise nachtleven

Bangkok, Thailand-

Een voorstel van de Thai Tourism Authority om buitenlandse toeristische zones zoals delen van Pattaya en Phuket toe te staan ​​uitgaansgelegenheden legaal open te laten tot 4 uur, lijkt nog steeds geen resolutie of beslissing te hebben.

Ondertussen bleven tegenstanders van het voorstel, al was het maar voor uitgaansgebieden gericht op buitenlandse toeristen zoals Phuket's Bangla Road of Pattaya's Walking Street, hun afkeuring uiten.

De heer Phrommin Kantiya, directeur van het Accident Reduction Network Office, sprak met de Thaise pers over het beleid om de opening van uitgaansgelegenheden uit te breiden tot 4 uur gisteren in Bangkok, vooruitlopend op wat aanvankelijk werd verwacht als een voorstel aan het Thaise kabinet door de Tourism Authority van Thailand. Er is echter geen informatie over dit voorstel vrijgegeven in de briefing van het kabinet, wat lijkt te impliceren dat het op dit moment niet is besproken.

Volgens de heer Kantiya zou zelfs het verlengen van de tijden alleen in buitenlandse toeristische gebieden en niet in woongebieden het aantal ongevallen onder invloed van rijden met 5-10 keer kunnen verhogen. Hij heeft geen collegiaal getoetste documentatie van deze verklaringen verstrekt. Hij verklaarde ook dat de voorgestelde tijd zou interfereren met vroege marktbezoekers, mensen die naar hun werk, school, sportschool en andere activiteiten gaan.

De Tourism Authority of Thailand stelt dat met name met betrekking tot nachtclubs en op basis van hun eigen onderzoeken met eigenaren van uitgaansgelegenheden, het merendeel van de verkopen tussen 2 uur en 4 uur plaatsvindt en dat buitenlandse toeristen op vakantie vinden dat 2 uur te vroeg is voor rolluiken en Clubs.

Uitgaans- en bareigenaren hebben op sociale media hun steun voor het voorstel zeer uitgesproken, erop wijzend dat het WK momenteel plaatsvindt en dat veel wedstrijden laat plaatsvinden. Ze stellen dat het naar huis sturen van klanten voordat hun favoriete games gespeeld worden bedrijven veel geld kost en toeristen teleurstelt. Bovendien wezen velen op hun scepsis over het stijgende aantal rijden onder invloed door te stellen dat het voorstel niet bedoeld was voor Thaise provinciegebieden of woongebieden, maar alleen voor toeristische uitgaansgebieden waar de overgrote meerderheid van de toeristen niet rijdt. Sommige bedrijfseigenaren zeiden zelfs dat dit veel meer inkomsten zou kunnen opleveren voor taxichauffeurs en voedselverkopers.

Eerder deze maand sprak ook het Department of Disease Control zich uit tegen het voorstel, claimt ook een toename van rijden onder invloed, zoals kan worden gelezen door hier te tikken.

TPN-media zal onze lezers blijven updaten

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/