Verdachte met mes beweerde dat hij geld nodig had voor zijn zieke moeder nadat hij een medewerker van een benzinestation in Chonburi had beroofd

Chonburi —

  Een overvaller met een mes trok een dramatische kaart nadat hij was gearresteerd voor het beroven van een benzinestationmedewerker in Banglamung, Chonburi.

De verdachte, de 21-jarige Nawaphon "Yaw" Phonrob, werd op dinsdag 29 november om 1 uur opgepakt door de politie van Banglamung. Op 30 november beroofde Yaw een benzinestationmedewerker, de 27-jarige mevrouw Warunee Phokaew, met een mes en nam 42 baht in contanten van haar, vertelde Warunee aan de politie.

Het slachtoffer zei dat Yaw dreigde haar neer te steken als ze hem het geld niet zou geven. Ze deed na het incident aangifte bij de politie, wat de politie ertoe bracht de verdachte te arresteren in zijn huis in het Takhian Tia-subdistrict van Banglamung, Chonburi. De agenten namen het mes van de verdachte en zijn kleding in beslag als bewijsmateriaal.

Tijdens het naspelen van de misdaad knielde Yaw op de grond en knielde neer aan Warunee's voeten om zijn berouw te tonen. Terwijl hij huilde, vertelde de verdachte het slachtoffer dat hij het geld nodig had om de medische rekeningen van zijn zieke moeder te betalen.

Als reactie hierop zei Warunee tegen de verdachte dat hij moest leren van wat hij had gedaan; ze stond er echter op juridische stappen tegen hem te ondernemen. De politie van Banglamung hield de verdachte vervolgens vast en beschuldigde hem van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.