Dure, ongebruikte lobby en toiletten in de haven van Pattaya worden na vijf jaar afgebroken

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

  De gemeenteraad van Pattaya stemde voor het afbreken van een dure, ongebruikte lobby in de haven van Pattaya nadat deze de afgelopen vijf jaar slechts één keer was gebruikt.

Het gebouw dat bedoeld was om te worden gebruikt als luxe lobby met airconditioning voor passagiers die naar de haven van Pattaya in Zuid-Pattaya reizen, werd gebouwd tijdens het bestuur van de Nationale Raad voor Vrede en Orde (NCPO) in oktober 2016, volgens lokale media .

Ondanks dat er een grote som geld aan de lobby was uitgegeven, was het slechts één keer gebruikt om een ​​evenement te organiseren sinds de bouw in 2017 voltooid was. Lokale media zeiden dat duizenden reizigers de haven elke dag bezochten, maar dat de lobby altijd gesloten bleef.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Behalve de lobby was er in het gebouw ook een openbaar toilet, dat niet functioneel was, gesloten was voor het publiek en aan het afbreken was.

De loco-burgemeester van Pattaya, Manoch Nongyai, vertelde lokale media dat de gemeenteraad had gestemd om de lobby af te breken omdat ze een grotere ruimte wilden om stoelen te plaatsen voor reizigers. Manoch gaf toe dat de lobby zelden zijn doel kon dienen en dat mensen hem alleen gebruikten om regen en hitte te vermijden.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Na de sloop en de installatie van de stoelen zou de nieuwe plek plaats kunnen bieden aan meer dan 100 uitgeputte reizigers, zei Manoch.

De loco-burgemeester gaf geen commentaar op de exacte hoogte van het budget, noch op de kritiek van de netizens dat het weggegooid geld was. Manoch merkte op dat kwesties met "aannemers" over wie de lobby en toiletten zou beheren deel uitmaakten van de kwestie.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.