74-jarige Britse voetganger gewond bij aanrijding op een zebrapad in Pattaya

FOTO:

Pattaya —

Een 74-jarige Britse voetganger liep meerdere verwondingen op bij een aanrijding met een pick-up op een zebrapad in Pattaya. De chauffeur van de pick-up is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer, de heer Peter Palmer, vroeg Thaise verslaggevers om zijn verhaal te verspreiden, zodat hij de roekeloze bestuurder kon vinden die hem aanreed toen hij Jomtien Second Road overstak in Pattaya op maandag 28 november.

Palmer, een 74-jarige Britse toerist, vertelde aan Thaise media dat hij 's ochtends op groen licht wachtte bij een zebrapad. Toen het groene licht echter nog ongeveer 12 seconden over had en hij halverwege het zebrapad was, negeerde een witte Isuzu D-Max pick-up het groene licht en ramde plotseling tegen hem aan en rende weg.

FOTO:

Een CCTV-camera op het zebrapad liet zien dat Palmer de lucht in werd geslingerd voordat hij op de grond landde. Hij werd geholpen door barmhartige Samaritanen in de buurt en naar een ziekenhuis gebracht waar hij vier hechtingen aan zijn hoofdwond kreeg. Palmer zei dat hij nog steeds wachtte op de resultaten van de röntgenfoto van zijn hoofd.

Het Britse slachtoffer verspreidde via Thaise media zijn woorden dat hij wilde dat de bestuurder die hem aanreed zich overgaf aan de politie en de verantwoordelijkheid op zich nam voor wat hem was overkomen. De automobilisten moeten voorzichtiger zijn met voetgangers, zei Palmer.

FOTO:

Voorlopig zou Palmer een klacht indienen bij het politiebureau van Pattaya met als bewijs een camera-opname van zijn aanrijding door een pick-up.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.