Politie arresteert uitgaansgelegenheid in Pattaya wegens opening na wettelijke sluitingstijd, 15 mensen testen positief op illegale drugs

Pattaya —

  De politie van Pattaya arresteerde de Posh 69 Club omdat ze na de wettelijke sluitingstijd van 2 uur openging. Volgens politierapporten zijn 15 feestgangers en personeel positief getest op illegale drugs.

De nachtclub in Soi Bongkot in Zuid-Pattaya werd vandaag, 4 november om 30 uur, overvallen.

De parkeerplaats voor de deur stond nog vol met voertuigen van feestgangers toen de agenten arriveerden. In de kroeg klonk luide, resonerende muziek. De politie vond meer dan 100 feestgangers die dansten en alcohol dronken, ook al was de wettelijke sluitingstijd van 2 uur al verstreken.

De klanten en het personeel van de Posh 69 Club werden op basis van hun geslacht in twee rijen verdeeld om door te gaan met de illegale drugstests. In totaal testten 15 van hen positief op illegale drugs, hoewel de exacte drugs niet duidelijk werden gemaakt. De politie voegde eraan toe dat ze ook een zakje met een drugsachtige substantie op de vloer voor een nooduitgang ontdekten en veel e-liquid-navullingen in een badkamer.

De agenten ondervroegen het personeel van de pub en ontdekten dat de pub opereerde zonder de juiste vergunning. Bepaalde documenten leken er ook op te wijzen dat de zaal vaak open was tot 6 uur.

De 15 feestgangers werden op het politiebureau van Pattaya vastgehouden op beschuldiging van drugs. De manager van Posh 69 Club, die niet onmiddellijk werd geïdentificeerd, werd gearresteerd voor het runnen van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning, het verkopen van alcohol zonder toestemming en vele andere. Wie de eigenaar van het pand was, was niet duidelijk.

De politie van Pattaya zei dat ze de gouverneur van Chonburi zouden voorstellen om de locatie permanent te sluiten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.