Geniet van uw maaltijd op het dak van een wolkenkrabber in Pattaya in restaurant Sola Luna

Pattaya —

Het restaurant op het dak van een Pattaya-wolkenkrabber "Sola Luna" nodigt u uit om het meest verbluffende uitzicht over de stad te ervaren terwijl u zich overgeeft aan verschillende lekkernijen naar keuze.

Gelegen op de 32e verdieping van het Grande Centre Point Space Pattaya hotel in de buurt van de Dolphin-rotonde in Noord-Pattaya, is Sola Luna een restaurant op het dak dat Thaise en internationale gerechten serveert met een spectaculair uitzicht over de hele kuststad Pattaya.

Sola Luna is geopend van 6:00 uur tot middernacht en men hoeft geen hotelgast te zijn om het restaurant te bezoeken, hoewel reserveren wordt aanbevolen.

Ontbijt 6:00 – 10:30 uur.

De hele dag dineren: 11 uur - middernacht

De volgende afbeeldingen zijn enkele van de gerechten die u kunnen helpen bij het bepalen van uw volgende eetgelegenheid:

Boek uw plaats op hun Facebook Sola Luna-restaurant op het dak of bel 033268855.

Hier zijn enkele foto's van het uitzicht die je gewoon met eigen ogen moet zien!

Sola Luna ziet JOU snel.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.