Felicitaties aan "Kwang" voor het winnen van Miss Tiffany 2022 in Pattaya

Pattaya —

  Arisara "Kwang" Kankla is gekroond tot "Miss Tiffany 2022 The Original" in Thailand's meest populaire en grootste nationale transgender schoonheidswedstrijd.

Kwang, een 21-jarige afgestudeerde van een cursus verpleegassistent aan de Vareerak Kanboriban School, werd op zondagavond 27 november gekozen uit verschillende andere formidabele deelnemers.

Kwang heeft volgens de jury haar toewijding getoond om "de oorsprong van schoonheid" te worden. Ze zal volgend jaar als vertegenwoordiger van Thailand deelnemen aan Miss International Queen, 's werelds grootste internationale transgender schoonheidswedstrijd.

De optocht wordt georganiseerd door Tiffany's Show, de grootste cabaretvoorstelling in Thailand in Pattaya, Chonburi. De verkiezing is gericht op het promoten van de talenten en het potentieel van transgenders.

Laten we wat foto's bekijken:

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.