Ambtenaren van de stad Pattaya zeggen dat Fireworks Festival 400,000 bezoekers trok, en beloven problemen met het publiek op te lossen voor toekomstige evenementen zoals New Year's Countdown

Pattaya, Thailand-

De PR-pagina van de burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampiches, maakte vandaag, 28 november 2022, bekend dat de stad veel meer deed dan verwacht op het gebied van bezoekers voor het Pattaya International Fireworks Festival.

De pagina van de burgemeester zei zelfs dat de stad de geschatte 100,000 bezoekers die het voor het evenement had gepland absoluut verpletterde met ongeveer 400,000 binnenlandse en internationale bezoekers in het algemeen!

Hoe dat aantal werd bereikt of getabelleerd, was niet meteen duidelijk of gegeven, merkt TPN-media op. Op basis van wijdverbreide berichten over urenlange files en het feit dat het strand soms bijna onbegaanbaar is met voetverkeer, zeiden veel bewoners online dat het de drukste was die ze ooit in Pattaya hadden gezien, afgezien van mogelijk de Songkran- en nieuwjaarsvieringen.

Wat het probleem niet hielp, was dat de langlopende constructie op Pattaya Second Road het aantal beschikbare rijstroken verminderde, samen met andere gebieden zoals Threpprasit.

De sociale media-accounts van de burgemeester beloofden dat ze luisterden naar klachten en zorgen om plannen voor toekomstige grote evenementen aan te passen en bij te stellen, met name Pattaya's driedaagse New Year's Countdown eind volgende maand.

Bouwprojecten zullen naar verwachting niet klaar zijn tegen nieuwjaar, maar de stad streeft ernaar om de meeste grote wegenwerken af ​​te ronden vóór Songkran in april 2023, wat naar verwachting het eerste volledige waterfestival zal zijn in vier jaar sinds 2019 en gebaseerd op enkele schattingen zou een miljoen mensen naar Pattaya kunnen halen voor het massale Wan Lai Festival op 19 april.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/