Gehandicapte 9-jarige jongen smeekt dief in Chonburi om de gestolen motor van zijn vader terug te geven

Chonburi —

Een 9-jarige Thaise jongen huilde en smeekte de dief die de motor van zijn vader had gestolen om hem terug te geven aan zijn vader omdat hij hem nodig had voor zijn werk om de medische kosten van de jongen te betalen.

In een hartverscheurende video-opname die gisteren, 24 november, viraal ging, smeekte de jongen met de bijnaam "Focus", die lijdt aan osteoporose, de harteloze dief in tranen om de motor van zijn vader terug te geven.

Focus was de zoon van de heer Chakkrit Pharatnet, een 35-jarige graafmachinebestuurder op een bouwplaats in het subdistrict Khao Mai Kaew van Bang Lamung, Chonburi. Op 23 november om 6 uur werd de rood-zwarte Honda Wave-motor van Chakkrit gestolen door een onbekende dief terwijl hij en zijn zoon in het huis aan het rusten waren.

The Pattaya News interviewde Chakkrit gisteren, 24 november, over het incident en kreeg te horen dat hij aangifte had gedaan bij het politiebureau van Huay Yai onmiddellijk nadat hij wist dat zijn motor was meegenomen.

Chakkrit zei in tranen dat zijn zoon zichzelf opnam terwijl hij de dief smeekte om de motorfiets terug te geven en deze op sociale media plaatste omdat zijn zoon wist dat de fiets essentieel was voor zijn werk. De video ging later viraal en wekte een golf van sympathie op bij netizens.

“Focus leed al op zeer jonge leeftijd aan osteoporose. Ik heb mijn motor nodig voor mijn werk om de medische rekeningen van mijn zoon te betalen”, vertelde Chakkrit aan The Pattaya News.

De vader drong er bij de politie van Huay Yai op aan de dief zo ​​snel mogelijk te pakken te krijgen omdat hij een motor nodig had om naar zijn werk te reizen.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.