Vermeende strandstoelmaffia in Pattaya bedreigt speedbootexploitanten voor naar verluidt het stelen van klanten

Pattaya —

Een speedbootoperator uit Pattaya diende een klacht in bij de politie nadat zijn rivaal op het strand hem naar verluidt een kogel had gegeven en dreigde dat hij gewond zou raken als hij zijn klanten zou blijven stelen.

Het slachtoffer, de heer Pongsakorn Anunahong, 21, deed donderdag 24 november aangifte van een angstaanjagend incident bij de politie van Pattaya, waarbij hij beweerde dat hij was bedreigd door zijn naamloze zakelijke rivaal.

Pongsakorn vertelde de politie dat hij een speedbootoperator was in Pattaya en dat zijn rivaal een verkoper van strandstoelen was. Eerder deze week liep de verdachte naar verluidt naar zijn vriend, Supawit Nongyai, 20, en overhandigde hem een ​​kogel, terwijl hij zei: "Geef het aan je vriend", waarmee hij Pongsakorn bedoelde.

Nadat hij van Supawit over het incident had gehoord, hield Pongsakorn de kogel vast en haastte zich om het incident onmiddellijk aan de politie van Pattaya te melden. Pongsakorn vertelde de politie dat hij eerder ruzie kreeg met zijn rivaal toen zijn rivaal vlak voor hem probeerde zijn speedbootklanten te stelen.

De woordenwisseling escaleerde die dag niet verder, volgens Pongsakorn, totdat zijn rivaal zijn vriend benaderde en een kogel overhandigde om hem te bedreigen.

Het slachtoffer beschuldigde zijn rivaal ervan lid te zijn van de maffia, aldus de politie van Pattaya. De opsporingsambtenaren inspecteerden de plaats van het incident om de verdachte te vinden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.