Straathonden gevangen genomen en overgebracht naar asiel nadat ze naar verluidt auto's in Chonburi hadden beschadigd

FOTO:

Satthip, Chonburi —

Een tiental straathonden die op een parkeerplaats in het Sattahip-district van Chonburi woonden, werden verdoofd en naar een hondenasiel gebracht nadat ze naar verluidt onheil hadden veroorzaakt tijdens het achtervolgen van katten.

De honden (9 reuen en 3 teven) werden op woensdag 23 november gevangen genomen na CCTV-beelden van hen die 4-5 katten achtervolgden rond voertuigen die geparkeerd stonden op een parkeerplaats bij de Sattahip versmarkt.

De ondeugende honden waren duidelijk te zien bijten en krabben aan voertuigen terwijl ze probeerden hun meer behendige vijanden aan te vallen.

FOTO:

De operatie werd geleid door de heer Torsak Trakulthongchai, vice-burgemeester van Sattahip. Alle twaalf gevangen honden werden bevestigd als zwerfhonden, zei Torsak, en ze zouden vijandig tegenover mensen kunnen staan, dus zouden ze van de straat worden gehaald en naar het Sattahip Naval Stray Dog Care Center worden gebracht.

De loco-burgemeester zei dat hij zoveel mogelijk zwerfhonden zou laten inenten tegen hondsdolheid en steriliseren om te voorkomen dat ze mensen schade toebrengen.

FOTO:

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.