Heb je een reis- of medische verzekering nodig voor je volgende bezoek aan Thailand? Hier is een geweldige optie!

Pattaya Thailand - 26 juli 2019 Prachtig landschap en stadsgezicht van de stad Pattaya in Thailand

Thailand-

We worden regelmatig gevraagd naar verzekeringsvereisten in Thailand en daarom hebben we een optie die u, onze lezers, kunt beoordelen.

Masii Group/Thai Viwat Insurance presenteert betaalbare, uitgebreide reis- en medische verzekeringsopties (inclusief Covid indien nodig) voor onze lezers, voor degenen die het nodig hebben voor een mogelijke toekomstige reis naar Thailand.

Ze hebben ook verzekeringsopties voor degenen IN het land die momenteel reguliere verzekeringsplannen hebben.

  Als je een reis plant en/of nog een verzekering nodig hebt en meer details wilt, klik dan hier op deze tekst om Masii te bezoeken.

OF, klik hier voor de directe link: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/ONTALN/LTRQZ9E368QW66KWBGCW6JH2NADQBYFQBJDVZJESBJKMA8TWQDMXNGSZ7UUQXH9244UQ

OF we kunnen contact met je opnemen! Als u niet zeker weet of u in aanmerking komt neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Sommige basisinformatie over enkele beschikbare aanbiedingen is ook te vinden in deze PDF hieronder, hoewel er VEEL meer beschikbaar is van de website als u hier HIER klikt:

VSafe_COVID_EN_v2 (1)

Disclaimer: Masii/Thai Viwat Insurance is een aparte entiteit van TPN National, die ze niet bezit of exploiteert, en alle vragen of zorgen over hun plannen moeten aan hen worden gericht, niet aan TPN-media. Als u op de bovenstaande link klikt, gaat u naar een website van een derde partij. TPN National blijft onbevooroordeeld en neutraal wat betreft belangrijke beslissingen met betrekking tot aankopen en beslissingen van lezers en presenteert dit plan eenvoudig als een optie voor onze lezers.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/