Mercedes-Benz barst in vlammen uit na botsing met elektriciteitspaal in Chonburi, bestuurder overleeft

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Satthip, Chonburi —

Een Mercedes-Benz sedan, bestuurd door een Thaise vrouw, vatte vlam nadat hij gisteravond op 23 november tegen een elektriciteitspaal botste.

Brandweerlieden en reddingswerkers van Plu Ta Luang haastten zich om een ​​brand te blussen die het wrak van een rode Mercedes-Benz sedan overspoelde bij de ingang van het Naphaphan Land Village op Sukhumvit Road in de richting van de provincie Rayong.

Het dorp was gelegen in het subdistrict Plu Ta Luang van Sattahip, Chonburi.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De Thaise chauffeur, mevr. Jidapha Rungruangkon, 39, werd op tijd uit haar brandende auto gered en liep niet-levensbedreigende verwondingen aan de borst op. De brandweer had de brand in 30 minuten geblust. Behalve Jidapha raakte volgens reddingswerkers niemand gewond.

Een naamloze ooggetuige vertelde lokale media dat ze Jidapha in de regen zagen rijden voordat ze de controle over haar sedan verloor, begon te tollen en vervolgens tegen een elektriciteitspaal crashte, waardoor haar sedan in brand vloog.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De politie van Plu Ta Luang die op het ongeval reageerde, schreef aanvankelijk de oorzaak van het ongeval toe aan een natte weg en te hoge snelheid. De agenten zeiden echter dat ze meer bewijs zouden verzamelen en de gewonde vrouw om meer informatie zouden vragen als ze hersteld was.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.