Laatste details voor Pattaya International Fireworks Festival 2022: parkeren, vuurwerktijden, wegafsluitingen, etc.

FOTO: เรารักพัทยา

Pattaya, Thailand-

Het is eindelijk zover. Het Pattaya International Fireworks Festival 2022 begint morgen, 25 november 2022, en duurt twee dagen op Pattaya Beach.

Het gratis evenement, waar we de afgelopen weken veel aandacht aan hebben besteed, laat vier grote landen spectaculaire vuurwerkshows zien op Pattaya Beach, een evenement dat naar verwachting meer dan 100,000 toeristen en bezoekers zal trekken.

We zullen een aantal van onze eerdere informatie koppelen en hier details geven over nieuwe informatie en dingen die u moet weten.

U kunt gratis parkeren op onderstaande locaties:

Het schema van vuurwerk en concerten is te vinden door op ri te klikkenhier.

Het gebied in het blauw hieronder, heel Beach Road en kleine delen van hoofdwegen zoals Pattaya Klang, zijn op beide festivaldagen van 2 uur tot middernacht volledig afgesloten voor alle autoverkeer. Stadsambtenaren waarschuwen bezoekers en bewoners dat het verkeer naar verwachting zeer groot zal zijn en hebben alternatief vervoer, te voet of motortaxi's voorgesteld om te voorkomen dat ze vast komen te zitten in files die uren kunnen duren.

Meer informatie over wegafsluitingen en verkeersmaatregelen leest u door hier te tikken.

Meer dan 600 straatverkopers, volgens stadsambtenaren het grootste aantal dat ooit is toegestaan ​​voor een evenement in Pattaya, zullen op het grootste deel van Pattaya Beach worden opgesteld om een ​​opwindende marktsfeer te creëren.

Over het strand zijn mobiele boost-torens geplaatst om te proberen de problemen te beperken die zich voordeden bij eerdere vuurwerkfestivals, waarbij mobiele netwerken volledig lokaal uitvielen doordat tienduizenden mensen hun telefoons gebruikten om het evenement op te nemen.

Drones zijn verboden op het evenement en officieel heeft de politie gezegd dat het drinken van alcohol op het strand verboden is, maar algemeen wordt verwacht dat dit toch zal gebeuren. De politie heeft het publiek er ook aan herinnerd dat het roken van cannabis in het openbaar en roken op stranden in het algemeen illegaal is.

Dit jaar zal het vuurwerk worden gebruikt als achtergrond voor ten minste één grote film, en aangezien het evenement werd uitgeroepen tot een van de beste maritieme festivals van Zuidoost-Azië, zoals gezien door hier te tikken.

Behoudens onverwachte internetproblemen die, zoals gezegd, eerdere evenementen plaagden, maar mobiele providers zeggen dat ze er klaar voor zijn, zal het vuurwerk worden gestreamd op onze Thaise en Engelse Facebook-pagina's vanuit Grand Centre Point Space op ten minste de eerste dag van het festival, 25 november, voor die niet aanwezig kunnen zijn.

Geniet van de show en blijf veilig!

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/