Dakloze man assisteerde nadat hij in een roes naakt op het strand van Pattaya was aangetroffen

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Een niet-geïdentificeerde dakloze man werd betrapt en geholpen door de politie van Pattaya nadat hij met zijn blote lichaam zorgen baarde bij strandgangers.

De ongeklede man van 30-40 jaar oud werd gisteravond, 12 november, gespot op het strand van Pattaya voor Soi 23. Bezorgde strandgangers belden de politie van Pattaya om hem te controleren omdat hij verdwaald, versuft en verward leek en hulp nodig had.

De agenten arriveerden en gaven kleding, voedsel en water aan de dakloze man. Nadat hij klaar was met eten, werd de man naar een daklozencentrum gebracht. Hij gaf geen enkele vorm van identificatie en beantwoordde geen vragen. De man was ook niet agressief en heel kalm maar afstandelijk.

De politie besloot de man niet van enig misdrijf te beschuldigen, omdat ze dachten dat hij aan een psychische aandoening leed en in plaats daarvan hulp nodig had.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.