Onroerend goed: bar te koop op Soi Six in Pattaya

Ooit gedroomd van je eigen bar in Pattaya?

Hier is je kans. Genesteld in de buurt van de top van Soi Six is ​​de Amnesia Bar, niet ver van het einde van de straat aan Second Road. Foto's worden aangeleverd door de eigenaar, die ook toestemming heeft gegeven om de bar te noemen voor deze advertentie.

De eigenaar van Amnesia wil het bedrijf verkopen voor 1.5 miljoen baht of het beste bod.

De bar is een locatie met één eenheid en is onlangs gerenoveerd net voor Covid.

Voor specifieke informatie, rondleidingen door de locatie en meer details, zie hieronder, neem rechtstreeks contact op met de agent en niet met het nieuws. Alleen serieuze biedingen/interesse.

Geïnteresseerd? Bel 088-9272454 (Dun) of voeg lijn-ID toe: punnipa29

Wacht niet langer, laat UW eigendom vandaag nog bekijken, ontdekken en verkopen!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/