Thaise man wordt verpletterd door zijn aangepaste pick-up tijdens een testrit op Pattaya Road

Pattaya —

Een 38-jarige Thaise automonteur werd doodgedrukt tijdens een testrit met de aangepaste pick-up van zijn klant op een weg in Pattaya.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon werden opgeroepen om te helpen bij het redden van het slachtoffer, de heer Suthep Kotem, 38, op een spoorlijn in Banglamung, Chonburi, dinsdag 22 november.

Suthep zat vast en werd verpletterd in een aangepaste, felgroene pick-uptruck die zijwaarts in het gras langs de weg zakte. Zijn vrienden probeerden de vrachtwagen weer rechtop te duwen om hem te bevrijden toen de reddingswerkers om 7.30 uur arriveerden.

Reddingswerkers waren eindelijk in staat om Suthep te bevrijden en probeerden hem te reanimeren terwijl ze hem met spoed naar het ziekenhuis van Pattaya brachten. De man bezweek later echter in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De naamloze vrienden van Suthep vertelden de Pattaya News dat Suthep een automonteur was en een testrit aan het maken was met de aangepaste pick-up van zijn klant. De vrienden gingen verder. Suthep was net 200 meter uit zijn garage gereden toen een andere pick-up hem afsneed, waardoor zijn voertuig ging tollen en op de bestuurderskant landde, waarbij hij zijn lichaam verpletterde.

Het lichaam van het slachtoffer lag in een plaatselijk ziekenhuis. De politie van Pattaya was op zoek naar de bestuurder van de andere pick-up die betrokken was bij het overlijden van het slachtoffer.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.