Migrerende drugssmokkelaars gearresteerd met 1.6 miljoen pillen meth in Kamphaeng Phet

nationaal —

Narcotica-onderdrukkingsfunctionarissen arresteerden vijf drugssmokkelaars die vandaag, 1.6 november, probeerden een grote lading van 23 miljoen methamfetaminepillen vanuit de provincie Chiang Rai naar Bangkok te vervoeren.

Narcotische onderdrukkingsfunctionarissen onder leiding van Pol. Generaal Chinnapat Sarasin kondigde de arrestatie aan van vijf drugssmokkelaars, waaronder dhr. Netiphong Saeyang, 22, dhr. Noppadech Saesong, 28, dhr. Ekapop Sae-her, 35, dhr. Chakkrit Suayrak, 53, en dhr. een tankstation in de provincie Kamphaeng Phet.

De eerste drie verdachten behoorden tot de Hmong-bergstam in de provincie Tak, terwijl de laatste twee verdachten Thais waren.

De verdachten werden opgepakt terwijl ze probeerden 1.6 miljoen methamfetaminepillen af ​​te leveren die verborgen waren in een grijze Isuzu D-Max pick-uptruck en een BMW sedan van de provincie Chiang Rai naar Bangkok. De illegale drugs waren verpakt in 16 rugzakken.

Een verdachte die in een sedan reed, wist te ontkomen en werd opgejaagd door de politie, Pol. Zei generaal Chinnapat.

Alle vijf gearresteerde verdachten en de vluchtende verdachte werden beschuldigd van het illegaal verkopen en verspreiden van de illegale drug type 1 onder het publiek.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.