Buitenlandse man slaat naar verluidt zijn 20-jarige Thaise vriendin op brute wijze in Pattaya

Pattaya —

Een buitenlandse man zou dinsdagochtend 20 november vroeg zijn jonge, 22-jarige Thaise vriendin op brute wijze hebben geslagen terwijl hij dronken was.t zijn rug”.

Het incident vond plaats in een woning in het dorp Eakmongkol 8 in het district Nongprue in Banglamung, Chonburi. De reddingswerkers van Sawang Boriboon kregen een telefoontje van een onbekende barmhartige Samaritaan om een ​​slachtoffer van huiselijk geweld te helpen en haastten zich om 4 uur ter plaatse.

Het slachtoffer, mevr. J (naam niet genoemd om haar privacy te beschermen), 20, werd huilend van de pijn op de grond gevonden op de veranda van haar huis. Reddingswerkers verleenden eerste hulp aan de blauwe plekken rond haar lichaam en brachten haar met spoed naar een ziekenhuis.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon troffen een niet-geïdentificeerde blanke mannelijke buitenlander aan, vermoedelijk in de dertig in een dronken toestand bij het huis. De man werd ervan verdacht de jonge vrouw te hebben geslagen. Hij was naar verluidt agressief terwijl hij bleef schreeuwen, brak zijn eigen eigendommen en verkondigde nonchalant in het Engels dat hij werd gesteund door de politie, aldus reddingswerkers.

Na enige tijd kalmeerde de buitenlandse man en liet reddingswerkers de nagelkrassen op zijn lichaam behandelen.

Het vrouwelijke slachtoffer vertelde later aan The Pattaya News dat ze 4 maanden lang de vriendin was van de buitenlander. Ze zei dat haar vriend, die in de bar zat, haar herhaaldelijk zo sloeg dat ze niet meer bij hem wilde wonen.

Het slachtoffer verklaarde terwijl ze haar spullen inpakte dat er een verbale ruzie uitbrak tussen haar en haar vriend, die later escaleerde tot een incident met huiselijk geweld. Ze voegde eraan toe dat ze haar vriend uit zelfverdediging klauwde.

Ondertussen verklaarde de buitenlandse man, wiens identiteit in afwachting van verder onderzoek werd achtergehouden, de volgende dag aan The Pattaya News dat hij de vrouw niet had aangevallen en dat zij hem eerst aanviel en hem bleef aanvallen met voorwerpen. De beschadigde glazen deur en haar verwondingen zijn door haar veroorzaakt, aldus de buitenlandse man, die stellig ontkent een hand tegen haar op te steken. Hij stelt dat haar verklaringen aan verslaggevers en reddingswerkers vals waren.

De politie van Pattaya raadde het slachtoffer aan om goed te herstellen en naar hen toe te komen als ze van plan was juridische stappen te ondernemen tegen haar vriend. De politie deed niet meteen zelf aangifte.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.