14-jarige Thaise/Italiaanse tiener steelt naar verluidt motortaxi in Pattaya

Pattaya —

Een 14-jarige Thais-Italiaanse tiener werd op maandag 21 november betrapt nadat ze naar verluidt had geprobeerd een motortaxi in Pattaya te stelen.

De politie van Pattaya ontving gisteren om 46 uur een diefstalrapport van het slachtoffer, de heer Neramit Klaiprayoon, een 11-jarige motortaxichauffeur.

Neramit vroeg politieagenten om de jonge verdachte te komen arresteren die hij had betrapt nadat hij naar verluidt had geprobeerd zijn motor te stelen die geparkeerd stond langs de weg van Pattaya Second Road in Banglamung, Chonburi.

De verdachte werd geïdentificeerd als een 14-jarige Thais-Italiaanse tiener. Zijn naam werd vanwege zijn leeftijd niet in de pers vermeld. De verdachte braakte van uitputting nadat hij tevergeefs had geprobeerd weg te rennen van Neramit. De verdachte werd betrapt met de rode Honda Wave-motor van Neramit.

The Pattaya News vroeg Neramit naar het incident en kreeg te horen dat hij op Soi 13 op een passagier wachtte toen hij zag dat de jonge verdachte argwanend naar zijn fiets keek. De verdachte sprong toen ineens op de fiets en probeerde weg te racen, maar gelukkig kon Neramit hem op tijd inhalen.

De verdachte wachtte op een rechtszaak op het politiebureau van Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.