Wereldbeker begint in Pattaya, omdat bareigenaren grote hoop hebben dat de spellen meer klanten zullen aantrekken

Pattaya, Thailand –

De eerste avond van de Qatar World Cup is voorbij en veel bars in Pattaya meldden toegenomen handel en interesse als gevolg van de spelen.

Er werd gisteravond, 20 november, slechts één wedstrijd gespeeld, Ecuador tegen het gastland Qatar, waarin Qatar met 2-0 verloor. Het was de eerste keer in de WK-geschiedenis dat het gastland de openingswedstrijd verloor.

De wedstrijden van dit jaar waren vol controverse, met als meest recente een beslissing om de open verkoop van alcohol in de stadions stop te zetten, wat veel fans boos maakte (en Budweiser, een hoofdsponsor van de beker). Ecuador leidde zelfs een we want beer-gezang tijdens de wedstrijd. Er was echter zeker geen gebrek aan bier en sterke drank in de bars van Pattaya, aangezien de klanten genoten van het spel en de sfeer.

Pattaya heeft echter zijn eigen controverse gehad met de regionale politie belooft door te gaan met het afdwingen van een impopulaire wettelijke sluitingstijd van 2 uur voor bars en uitgaansgelegenheden. Een officieel voorstel om deze tijd te verlengen tot 4 uur in toeristische zones zal op 29 november aan het Thaise kabinet worden voorgelegd.

De strikte sluitingstijden staan ​​natuurlijk veel wedstrijden in de weg die om 2:00 uur beginnen, zoals de langverwachte wedstrijd VS-Engeland dit weekend. Over Engeland gesproken, hun eerste WK-wedstrijd is vanavond tegen Iran, maar wordt om 8:00 uur gespeeld en zou veel Pattaya-bars tot de nok toe gevuld moeten zien, aangezien Pattaya een grote en actieve Engelse ex-pat-gemeenschap heeft.

Ten slotte hebben veel bars en locaties personeel en gastvrouwen in outfits met wereldbekerthema geplaatst en hun bars versierd in de hoop vaste gasten aan te trekken. Een kijkje in de stad op de eerste avond van de beker leek te laten zien dat dat wel eens zou kunnen lukken.

Klik of tik hier voor het schema met games, kanalen en tijden in Thailand.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/