UPDATE: Vermeende dronken Birmese moordenaar die Thaise vriend doodstak in Pattaya gearresteerd

Banglamung, Chonburi —

  Een vermeende dronken Birmese moordenaar die zijn 29-jarige Thaise vriend doodstak in Pattaya, werd gearresteerd in Sri Racha, Chonburi, en beweerde dat hij voor de moord ruzie had gemaakt met zijn vriend over een armworstelwedstrijd en religie.

Ons vorige verhaal:

Een dronken Birmese man stak zijn 29-jarige Thaise 'vriend' dood tijdens een drinkpartij en sloeg op de vlucht.

Nu voor onze update: 

Politiechef van Banglamung Pol. Kolonel Nawin Sinthurat en een team van opsporingsambtenaren arresteerden de Birmese verdachte, Somboon Areesawad, 42, nadat hij uit Pattaya was ontsnapt naar de woning van zijn oude werkgever in het Sri Racha-district van Chonburi, nadat hij zijn Thaise vriend in de vroege ochtend van zondag 20 november had doodgestoken. XNUMXe.

De politie arresteerde Somboon om 2 uur op dezelfde dag van het incident. De agenten arresteerden hem terwijl hij in een hangmat lag te dutten naast een kippenhok in het Bueng-subdistrict. Somboon was een Thaise Yai-inwoner die migreerde van Myanmar naar de provincie Chiang Rai in Thailand, volgens Pol. Kolonel Nawin.

Somboon bekende naar verluidt zijn vriend te hebben vermoord met een XNUMX cm lang mes, dat hij later aan de politie gaf.

Hij zou ook hebben toegegeven dat hij met zijn overleden Thaise vriend ruzie had gemaakt over een armworstelwedstrijd en religie, wat hem ertoe bracht zijn vriend twee keer neer te steken. Zijn vriend kon de eerste aanval met zijn hand blokkeren, zei de verdachte, maar de verdachte stak zijn vriend opnieuw rechtstreeks in de borst en doodde hem in een oogwenk.

"De verdachte toonde geen berouw terwijl hij een misdaad naspeelde", zei de politiechef van Banglamung, "Hij zei maar één keer sorry."

De verdachte werd beschuldigd van doodslag. Hij zat in politiehechtenis in Banglamung.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.