Sattahip-dansploeg "Zion Dance Crew" wint To Be Number One-kampioenschap, dat op nationaal niveau zal strijden

Satthip, Chonburi —

  De tienerdansploeg uit het Sattahip-district van Chonburi, Zion Dance Crew, won de To Be Number One Dancercise Thailand 2023-danswedstrijd voor Centraal- en Oost-Thailand.

Zion Dance Crew zijn studenten van het Sattahip Technical College in Sattahip, Chonburi. Op zondag 20 november zegevierde de crew in de laatste ronde van de To Be Number One Dancercise in een tienerklas in het winkelcentrum Pacific Park Sriracha.

Na deze ronde zal Zion Dance Crew opnieuw op nationaal niveau strijden in het winkelcentrum The Mall Bangkapi in Bangkok om kans te maken op een prestigieuze, koninklijke trofee van prinses Ubolratana Rajakanya Siriwattana Phannawadee op 5 februari 2023.

Het doel van To Be Number One Dancercise is om jongeren weg te houden van drugs en hen aan te moedigen hun vrije tijd aan lichaamsbeweging te besteden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.