Felicitaties voor de grote opening van nachtclub Lux in Pattaya Walking Street

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

  De 35-jarige zakenman Mr. Keerat Singh investeerde meer dan 10 miljoen baht om een ​​gloednieuwe, luxueuze nachtclub, Lux, te openen in het hart van Pattaya Walking Street.

Lux werd op zondag 20 november succesvol geopend met tal van verbluffende optredens van Thaise supersterren die de hele Walking Street van de badplaats Pattaya opschudden.

Het grote openingsevenement werd georganiseerd door een zakenman uit India, de heer Keerat Singh, die meer dan 10 miljoen baht investeerde in het opzetten van de locatie met een ultramodern decor, verlichting, geluid en sfeer. Grootse opening om 7 uur, de nachtclub verwelkomde gisteren een grote menigte opwindende klanten, waaronder de heer Banchong Banthoonprapa, een lid van de gemeenteraad van Pattaya, de mede-eigenaren van Pattaya News Punnipa Flowers en Adam Judd, en verschillende andere prominente namen in de stad.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Nachtclub Lux bevindt zich aan de Beach Road-kant van Walking Street, niet ver van de Old Weed Man-apotheek en The Stones House aan uw rechterhand als u Walking Street inloopt.

De locatie biedt plaats aan meer dan 300 klanten tegelijk. En voor dames van een bende van vier die voor 10.30 uur aanwezig zijn, maken ze kans op een gratis fles drank! Reserveren wordt sterk aanbevolen, aangezien de club naar verwachting bruist.

Lux, het nieuwe, felste lid van Walking Street, is elke dag open van 8 uur tot 2 uur. Probeer ze eens en we garanderen je dat het een wilde nacht wordt!

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.