Dronken man aangevallen nadat hij de vriendin van een andere man had gebeld in Pattaya

Pattaya —

Een woedende Thaise vriend zou naar verluidt een dronken man hebben aangevallen omdat hij zijn vriendin in Pattaya had gebeld.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon hielpen een 51-jarige Thaise man, de heer Nikhom Usa, die op zaterdag 1 november rond middernacht fysiek werd aangevallen voor Soi Ko Phai 1/19 in Pattaya, Chonburi.

Volgens de reddingswerkers liep Nikhom kneuzingen en bloedingen op in het gezicht. Een anonieme ooggetuige vertelde The Pattaya News dat de aanvaller van de man een Thaise persoon was die geërgerd was nadat de man had gefloten of gefloten en een seksueel suggestieve opmerking had gemaakt naar zijn vriendin.

De verdachte vluchtte na de mishandeling, aldus de ooggetuige. De gewonde man weigerde mee te gaan naar een ziekenhuis. Het is niet duidelijk of hij aangifte heeft gedaan tegen zijn belager.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.