De politie van Pattaya doet een inval in twee nachtclubs, de nachtelijke invallen gaan door

Pattaya —

  De politie van Pattaya deed zondag een inval in twee nachtclubs in Pattaya, waarbij ze opmerkte dat ten minste één een vergunningsverschil had, maar verklaarde dat er geen andere problemen waren gevonden. Dit maakt deel uit van een dagelijkse campagne om het nachtleven hard aan te pakken vanwege wat de politie zegt dat veiligheids- en veiligheidsredenen zijn.

De politie van Pattaya onder leiding van Pol. Generaal-majoor Nuntawut Suwanlaong, waarnemend opperbevelhebber van de provinciale politie van Chonburi, zette vanochtend vroeg op 20 november een intensieve, regelmatige inspectie van uitgaansgelegenheden voort om illegale activiteiten te voorkomen.

Pol. Generaal-majoor Nuntawut onthulde aan The Pattaya News dat hij willekeurig twee uitgaansgelegenheden had doorzocht, waaronder Fin Up in Soi Buakhao, Pattaya, Chonburi, waar veel pubers uit zowel binnen- als buitenland binnen dronken.

De officieren vroegen de exploitanten van de locatie om te zoeken naar drugs, wapens, Thaise identiteitsbewijzen en paspoorten van buitenlandse toeristen en vonden geen overtredingen, behalve dat ten minste één locatie een vergunningsverschil had dat vereist was voor het exploiteren van uitgaansgelegenheden, aldus Nuntawut.

De waarnemend opperbevelhebber adviseerde de locatie-exploitanten om te stoppen met werken en de locaties te sluiten totdat ze de wettelijk vereiste vergunningen konden overleggen. De officier voegde eraan toe dat als de operators niet gehoorzaamden, hij juridische stappen tegen hen zou moeten ondernemen. Nuntawut beloofde dat de dagelijkse invallen, hoewel zeer bekritiseerd op sociale media door zowel Thais als toeristen, zullen doorgaan.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.