Lux Nightclub op Walking Street opent groots op 20 november met als special guest Pearja van The Voice All-stars Thailand

Pattaya, Thailand-

Het nachtleven staat op het punt opnieuw gedefinieerd te worden in Pattaya met de grootse opening van de Lux nachtclub en lounge in het hart van Pattaya aan Walking Street.

De geheel nieuwe locatie bevindt zich in de buurt van de Beach Road-kant van Walking Street, niet ver van de Old Weed Man-apotheek en The Stones House aan uw rechterhand als u Walking Street afdaalt.

Met een gevarieerde muziekselectie om een ​​internationaal en binnenlands publiek aan te trekken, wil de club je graag zijn ultramoderne inrichting, verlichting, geluid en sfeer laten zien.

De club gaat groots open op zondag 20 november, de deuren openen om 7 uur en gaan tot laat open. Nagesynchroniseerd met de meest luxueuze club in Pattaya Lux wil je de betekenis van luxe en luxe clubbing laten zien. Contactgegevens en VIP-tafelreserveringen voor Lux vindt u op onderstaande flyer. Reserveren wordt sterk aangeraden, want de openingsavond zal bruisen!

Voor hun grootse opening zullen ze een speciaal live concert geven van de Thaise superster Pearja, bekend van haar verbluffende optredens in Thailand's populaire tv-show The Voice All-stars Thailand. Bekend om haar aanstekelijke liedjes en kenmerkende rode haar, evenals een nooit aflatende toevoer van energie, wordt het een show die je niet mag missen.

Een speciaal bericht van Pearja staat hieronder. Lux kan niet wachten om je snel te zien, want ze herdefiniëren het nachtleven in Pattaya.

Voor meer van Lux, zorg ervoor dat je hun Facebook-pagina hier volgt!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/