Lichaam van onbekende buitenlander gevonden drijvend voor het strand van Sattahip

FOTO: Pop Phikhat Chayfang

Satthip, Chonburi —

Een lichaam van een onbekende buitenlander werd op donderdag 17 november geborgen bij een strand in Sattahip.

Het lichaam behoorde toe aan een bebaarde blanke mannelijke buitenlander van ongeveer 40-50 jaar oud. Marineofficieren van Sattahip hebben het lichaam op 17 november teruggevonden nadat ze het op drift hadden gevonden op 200 meter van Nam Sai Beach in Samae San Bay, district Sattahip, Chonburi.

De overleden buitenlander droeg een zwart-groen-blauwe zwembroek en een zwarte rugzak zonder overhemd. In de rugzak ontdekten de agenten een pakje sigaretten, condooms en een steen van ongeveer een kilo. Volgens de agenten zijn er geen documenten gevonden.

FOTO: Pop Phikhat Chayfang

Een voorlopige autopsie vond geen wonden of aanwijzingen voor een fysieke aanval of moord. De buitenlandse man zou enkele dagen dood zijn.

Reddingswerkers van Sattahip brachten het lichaam over naar een forensisch instituut voor een grondige autopsie, terwijl de politie van Sattahip de rapporten van vermiste personen in het gebied controleerde om de man te identificeren.

FOTO: Pop Phikhat Chayfang

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.