Vrachtwagenchauffeur Pattaya aangeklaagd voor roekeloos rijden na ernstige aanrijding met 20-jarige vrouwelijke motorrijder

Pattaya —

Een 20-jarige vrouwelijke motorrijder verloor drie vingers en liep meerdere verwondingen op na een botsing met een vrachtwagen die naar verluidt zonder te kijken een tankstation verliet, aldus de politie van Pattaya.

Het vreselijke ongeval vond plaats op woensdag 17 november, voor een tankstation op Sukhumvit Road dat leidt naar Laem Chabang in Banglamung, Chonburi.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich om 20 uur om de 6-jarige vrouwelijke motorrijder mevrouw Suthida Homkajon te helpen. Het slachtoffer werd bewusteloos op de weg gevonden met bloedende en geamputeerde middel-, ring- en pinkvingers aan haar linkerhand en diverse andere lichte verwondingen.

Volgens de politie van Pattaya botste Suthida met haar zwart-blauwe Honda Wave-motor tegen een vrachtwagen. Het jonge slachtoffer werd voor spoedbehandeling naar het Banglamung-ziekenhuis gebracht. De reddingswerkers van Sawang Boriboon zeiden echter dat ze de afgehakte vingers van het slachtoffer niet konden vinden en niet zouden worden teruggevonden.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Narong Chusak, 47, wachtte naar verluidt in paniek om zijn verklaring aan de politie af te leggen. Hij zei dat hij net klaar was met het tanken van zijn vrachtwagen en het tankstation verliet toen de vrouw plotseling van rechts tegen hem botste.

Narong heeft naar verluidt toegegeven dat hij de naderende vrouw niet had opgemerkt toen hij het tankstation verliet. De politie van Pattaya beschuldigde de bestuurder van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van verwondingen aan anderen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.