Inwoners van Pattaya roepen op tot meer waarschuwingen en veiligheidsnormen voor wegenbouwwerkzaamheden na een reeks recente ongevallen

Pattaya —

Een grote motorrijder botste tegen een wegversperring en liep ernstige verwondingen op, waardoor sommige buurtbewoners opriepen tot betere veiligheidsmaatregelen en waarschuwingsborden voor bouwgebieden.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon werden vanochtend 3.30 november 16 om 2022 uur gecontacteerd om een ​​slachtoffer van een verkeersongeval te helpen voor het Esso-benzinestation.

De reddingswerkers kwamen ter plaatse in het subdistrict Naklua van Banglamung, Chonburi. Het mannelijke slachtoffer was tussen de 25 en 30 jaar oud. Volgens reddingswerkers kon zijn naam niet worden achterhaald.

Het slachtoffer liep meerdere ernstige verwondingen op en werd met spoed naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Zijn grote fiets werd op straat gevonden.

De politie van Pattaya controleert camerabeelden om de oorzaak van het ongeval vast te stellen. Er waren geen getuigenverklaringen, maar de berijder was tegen een wegversperring gereden.

Het ongeval is ondertussen slechts één in een reeks recente ongevallen in de omgeving van Pattaya met wegenwerken die worden overspoeld met verschillende wegenbouwprojecten. Bewoners hebben opgeroepen tot betere verlichting bij wegwerkzaamheden, waarschuwingsborden, slagbomen en zelfs personeel met fakkels en waarschuwingen 's nachts.

Het Pattaya Nieuws heeft onlangs geschreven over een reeks ongevallen op verschillende gebieden en heeft HIER om feedback van lezers gevraagd.

Enkele van de gebieden die recente ongevallen hebben meegemaakt met bouwputten, barrières, afvoeren of werk en die tot bezorgdheid van lokale lezers hebben geleid, zijn onder meer Soi Buakhao 15, Threpprasit Road, Second Road in Central Pattaya, wegen rond het Sanctuary of Truth en Phon Prapha Nimit 13 van de Soi Siam Country Club.

De laatste, merkt Pattaya News op, heeft aanhoudende klachten over verschillende problemen, waaronder overstromingen, motorrijders die in bouwputten vallen en een recent vermeend dodelijk ongeval met wegwerkzaamheden.

Leiders en functionarissen in Banglamung hebben voortdurend gezegd dat ze op de hoogte zijn van de problemen en dat ze samenwerken met aannemers en bouwbedrijven om de veiligheidsnormen te verbeteren.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.