Van 14 tot 18 december zal het grootste waterstraalkampioenschap ter wereld in Pattaya plaatsvinden

Pattaya, Thailand —

Ben je klaar voor de grootste single grand slam ter wereld!!!

Het komt steeds dichter bij het Water Jet Championship "WGP#1 World Cup 2022", de grootste single grand slam ter wereld. De wedstrijd wordt dit jaar gehouden van 14 tot 18 december op Jomtien Beach, Pattaya, Chonburi.

"WGP#1 World Cup 2022" is 's werelds grootste Grand Slam van 3 evenementen, van Europa tot Amerika en Azië. Alle rijders uit verschillende landen over de hele wereld zullen deelnemen aan het toernooi, zoals de Verenigde Staten, Oostenrijk, Frankrijk, België, Japan, Koeweit, Qatar, enz.

De renners zullen strijden om 's werelds hoogste prijs in de grand slam te winnen. Naast het winnen van de Wereldbekerkampioenen voor het seizoen 2022 in elke editie, zal de WGP#1 Wereldbeker ook bepalen wie de nummer 1 van de wereld is. XNUMX beroepsrenner in elke categorie.

Laten we alle rijders van over de hele wereld opvrolijken en laten we samen brullen naar alle Thaise rijders voor het winnen van WGP #1 World Cup 2022, van 14-18 december in Pattaya, Thailand.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.