Zware regenval richt grote schade aan in Pattaya en beschadigt voertuigen van toeristen

Pattaya —

Inwoners en toeristen van Pattaya moesten overstromingen doorstaan ​​die hun eigendommen en voertuigen in veel gebieden beschadigden nadat zware regenval gisteren de stad teisterde.

Een stortbui trof de meeste delen van Pattaya om 2 uur en duurde meer dan een uur op maandag, meldden de verslaggevers van The Pattaya News. De lage gebieden, zoals de weg langs de spoorlijn, Soi Khao Talo, Soi Wat Tham Samakhi en Khao Talo Road, stonden onder water, waarbij het waterpeil varieerde van 30 cm tot 1 m.

De auto van een buitenlandse toerist die vastzat op de spoorlijn stond half onder water, waardoor de mannelijke toerist zijn voertuig door een autoruit moest ontvluchten. Stadswerkers van Pattaya hielpen zijn auto naar een garage te slepen voor reparatie nadat de regen was opgehouden.

Ook eigendommen van bewoners liepen schade op door de overstromingen. Sommige lokale bewoners vertelden aan The Pattaya News dat er vrijwel zeker overstromingen zullen plaatsvinden als de regen langer dan een of twee uur aanhoudt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.