Vier mensen ernstig gewond bij ongeval met twee voertuigen in de omgeving van Pattaya, bestuurder wijt gladde weg

Chonburi —

Gisteren, 14 november, zijn vier mensen ernstig gewond geraakt bij een ongeval tussen twee voertuigen op een natte weg in Chonburi.

Vier slachtoffers werden uit het wrak van de pick-up gered door reddingswerkers van Pattaya Sawang Boriboon en de politie van Huai Yai nadat hun voertuig in botsing was gekomen met een sedan.

De slachtoffers kregen rond 9 uur een ongeluk bij de ingang van het dorp Nong Ta Son in het district Khao Mai Kaew in Banglamung. Onder de vier slachtoffers bevonden zich mevrouw Pennapha Phanwong, 33, de heer Watchiraphon Srisoonthorn, 53, de heer Ekarat Puangsombat, 27, en de heer Songphol Ruangwittayawut, 33. Allen hadden de Thaise nationaliteit en liepen matige tot ernstige, maar niet-levensbedreigende verwondingen op. .

De slachtoffers zijn naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd. De sedanbestuurder die bij het ongeval betrokken was, de heer Utsa Utsaha, 41, liep slechts lichte kneuzingen op. Zijn zwarte Honda Civic-sedan werd vernield en viel in een irrigatiegreppel langs de weg.

Utsa's verklaring was naar verluidt dat de weg nat was, waardoor hij de controle over zijn sedan verloor en de weg de schuld gaf van rijvaardigheid of problemen.

De politie vroeg de 36-jarige ooggetuige en automobilist, de heer Manop Totrakarn, wat hij zag en kreeg te horen dat de sedan bestuurd door Utsa met hoge snelheid reed. Manop verklaarde dat Utsa probeerde een ander voertuig in te halen voordat hij de controle verloor, begon te draaien en vervolgens tegen de pick-uptruck botste.

De politie van Huai Yai onderzoekt de CCTV-camera's in het gebied. Er zijn tot nu toe geen meldingen van aanklachten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.