Dronken man gearresteerd voor vermeende seksueel misbruik van Soi-honden in Pattaya

Pattaya, Thailand-

Een niet-geïdentificeerde Thaise man, vermoedelijk begin veertig, is gisteravond, 13 november, gearresteerd in Nongprue wegens seksueel misbruik van twee zwerfhonden buiten een distributiemagazijn van een particulier transportbedrijf.

Het incident vond plaats om 9:00 uur in een magazijn buiten Soi Nong Mai Kaen 12 Moo 7, toen de niet-geïdentificeerde Thaise man naar een parkeerplaats buiten het gebouw reed in een bronzen Izuzu D-max, uit het voertuig stapte , en begon te communiceren met twee zwerfhonden op het perceel, een mannelijke en een vrouwelijke hond.

De heer Prateep Rodphetpai, 45 jaar oud, een magazijnbeveiliger, werkte in de camerakamer van het magazijn en besloot de man zorgvuldig te observeren omdat zijn gedrag vreemd leek. Korte tijd later bleken Prateeps vermoedens juist te zijn, aangezien hij geschokt was toen hij zag dat de man seksuele handelingen verrichtte op elke hond. De man begon toen te proberen een hond, een reu, in zijn pick-up truck te nemen, maar de hond probeerde zich te verzetten en weg te komen.

Prateep belde de politie terwijl de verdachte nu bleef proberen beide hoektanden te pakken.

Luitenant-kolonel Chanchai Sanguansaksit plaatsvervangend politiebureau, politiebureau Nong Prue, provincie Chonburi, arriveerde snel nadat hij in de buurt was en hield de verdachte vast. Volgens luitenant-kolonel Chanchai bleek de verdachte zwaar dronken te zijn en werden er lege blikjes bier in zijn voertuig aangetroffen. De verdachte werkte niet mee, vloekte tegen Chanchai en sprak onsamenhangend over hoe hij alleen van de honden hield en ze geen pijn wilde doen.

Chanchai arresteerde de man aanvankelijk voor rijden onder dronkenschap en bekeek de camerabeelden, naar verluidt de verklaringen van Prateep bevestigend. De verdachte werd meegenomen naar een plaatselijk politiebureau om vast te stellen wie hij was, aangezien hij zichzelf niet wilde identificeren, en waarschijnlijk extra aanklacht moet worden ingediend voor zijn gedrag.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/