Pattaya Khao Kheow Open Zoo verwelkomt eerste baby witte neushoorn

Pattaya —

Khao Khew Open Zoo verwelkomde vandaag, november, de eerste baby witte neushoorn in de familie xnumxth.

Tewin Rattanawongsawat, de directeur van de dierentuin, onthulde dat Khao Khew Open Zoo trots is om zijn eerste witte neushoornbaby aan het publiek te presenteren, waarmee hij het zesde lid toevoegt aan de witte neushoornfamilie in de dierentuin.

De nieuwe neushoornbaby was een mannetje van de 8-jarige moeder "Grittji" en de 17-jarige vader "Zoody". De baby wordt nauwlettend in de gaten gehouden door dierenartsen, hoewel hij in goede gezondheid en sterk is.

Witte neushoorns zijn de op een na grootste landdieren na olifanten. Ze kunnen 3-5 meter lang en 1.5-2 meter hoog worden. Het wezen kan tot 1.8-2.7 ton wegen als hij volgroeid is, terwijl zijn hoorn wel 1.5 meter lang kan worden. De witte neushoorn wordt zo genoemd vanwege zijn opvallende grijze kleur.

Khao Kheow Open Zoo nodigt bezoekers uit om te helpen bij het kiezen van de naam voor de baby tussen "Power" en "Junior" in de dierentuin. Eén gelukkige deelnemer wordt beloond met een speciaal jaarticket gratis!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.