De internationale conferentie over gezinsplanning in Pattaya is slechts een week verwijderd

Pattaya City, Thailand: – ZE de heer Anutin Charnvirakul, vice-premier en minister van Volksgezondheid, zal de openingsceremonie van De internationale conferentie over gezinsplanning 2022 (ICFP2022), 's werelds grootste wetenschappelijke conferentie over gezinsplanning (FP) en seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRGR), on Maandag 14 november 2022, om 15.30 uur. at het Expositie- en congreshal Pattaya (PEACH), Royal Cliff Hotel, Pattaya.

ICFP2022 staat gepland voor vier congresdagen van 14-17 november 2022, en zal meer samenbrengen dan 3,500 wereldwijde beleidsmakers, onderzoekers, activisten en pleitbezorgers van meer dan 125 landen naar Pattaya.  

De conferentie co-gastheren zijn het Thaise Ministerie van Volksgezondheid; het Royal Thai College van Verloskundigen en Gynaecologen (RTCOG); Bevolking en Community Development Association (PDA); en het Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (VS).

ICFP2022's thema dit jaar, "Gezinsplanning en universele gezondheidsdekking: innoveren. Samenwerken. Versnellen," onderzoekt de belangrijke manieren waarop gezinsplanning de universele dekking van de gezondheidszorg ondersteunt en doorkruist. De conferentie komt op een cruciaal kruispunt in de wereldwijde volksgezondheid en zal een platform bieden voor leiders om hun FP2030 mijlpalen en toezeggingen tegen de achtergrond van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling.

ICFP2022 Thailand Media Programma

Maandag, november 14, 2022

 • 15: 30 - 16: 30: Pre-Openingsceremonie Persconferentie met vooraanstaande deelnemers, waaronder:
  • ZE de heer Anutin Charnvirakul, vice-premier en minister van Volksgezondheid 
  • De heer Thawatchai Srithong, gouverneur van Cholburi
  • Dhr. Poramet Ngampichet, burgemeester van Pattaya 
  • Dhr. Mechai Viravaidya, oprichter en voorzitter bevolkings- en gemeenschapsontwikkelingsassociatie (PDA)
  • Emeritus klinisch professor dr. Wittaya Titapan, voorzitter, The Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG)
 • 16: 30 - 18: 00: Openingsceremonie met lokaal entertainment, evenals experts op het gebied van gezinsplanning, beleidsmakers en beroemdheden.
 • 18:00 – 20:00: Welkomstreceptie georganiseerd door het kantoor van de burgemeester van Pattaya City to welkom afgevaardigden naar Pattaya met een verscheidenheid aan eten, drinken en entertainment.

Dinsdag, november 15, 2022

 • 10:15 - 11: 35: Wetenschappelijk programma: FP in Thailand. Een levendige discussie over gezinsplanning in Thailand, inclusief de evolutie en integratie van FP in het gezondheidssysteem van het land, evenals successen door middel van niet-conventionele strategieën en de toekomstige demografische uitdagingen voor Thailand. 
 • Mogelijkheden om woordvoerders van . te interviewen UNFPA op het nieuws dat de wereldpopulatie wordt geprojecteerd om te bereiken 8 miljard op 15 november.

maandag t/m donderdag 14-17 november 2022

 • 8:00 – 19:00: Koninklijke Tentoonstellingshal presentatie van historische mijlpalen, anticonceptie-innovaties en sociale voordelen die in Thailand zijn bereikt door middel van gezinsplanning. 

Alle ICFP2022-evenementen zullen plaatsvinden op de Expositie- en congreshal Pattaya (PERZIK) evenals virtueel worden gemaakt via www.icfp2022.org

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/