Pattaya Cricket Club verslaat Rugby School en eindigt als 2e terwijl Alibaba Indoor Cricket-kampioen wordt

  De laatste wedstrijd van de Indoor League was met een week uitgesteld tot 31 oktober, waarbij PCC Rugby School Thailand (RST) speelde, in feite een dooddoener aangezien Alibaba CC catastrofaal zou moeten verliezen van SRF en PCC RST enorm zou moeten verslaan marges. Allemaal erg onwaarschijnlijk. Alibaba v SRF zou de laatste wedstrijd van de Autumn League zijn, waarna de trofee zou worden uitgereikt.

   RST won de toss en besloot te bowlen. Amit (12) en Animal (6) openden de slagbeurt met de bedoeling hun wicket te beschermen en de score op peil te houden. Ze deden precies dat door 25 runs toe te voegen, met de hulp van een paar extra's, zonder verlies. Zowel John Holland als Mark bowlen economisch, maar Steve Dunn bowlde langs de kant van het been en werd geraakt voor 4 grens 3-en. Habby Singh (3) en Jainish Parikah (18) namen de middelste 3 overs met een aantal grote slagbeurten, maar ze verloren wickets. Rupert's 2nd bal had Habby gevangen achter door Dehann hoewel Jainish wat wraak verdiende door een 6 en een no-ball voor een 5 te smashen. Chris Lindop wierp een nette over voor slechts 7. Mark werd voor 6 geraakt door Habby, die werd meegesleept en vervolgens werd gevangen bal door Steve Dunn. Jainish viel naast de bal naar een andere vangst in het diepe en hoewel 2 grens 4's van Habby een nettowinst van 21 punten verdienden, waren er 15 weggegeven. Hierdoor waren de laatste 3 overs in handen van Wez (14) en Luke (23). Chris Lindop ging voor 13 en John Holland ging voor 12 maar hij slaagde erin Wez in het diepe te laten vangen toen de slagman sloeg. De finale van Steve ging voor 21, inclusief een no-ball 7 en enkele grenzen. dus waren er 41 toegevoegd in de laatste 3 overs en de score eindigde op een zeer respectabele 87 voor 4. 

   Habby opende de bowling tegen Rupert (6) en Mark (-4). Habby was enigszins grillig maar had succes in de eerste over toen John Holland achter werd gevangen door Luke. Animal wierp zijn langzame, slappe dobblers weg en bracht John tot een onbezonnen ploeteren die door Jainish op lange termijn werd opgeslokt. Amit wierp de 3rd over en beperkte de voortgang van RST tot een niet-indrukwekkende 13, maar het werd erger. In de middelste 3 van de sessie werd Steve Dunn (6) de eerste bal gebowld door Wez en werd vier ballen later gevangen door een uitstekende vangbal langs de kant van het been door Luke en RST had het moeilijk. Jainish ging voor 13 terwijl RST wat punten terugkreeg. Daarna ging Amit, die tevergeefs was overgestapt op bowlen over het wicket, terug om het wicket te ronden en wierp Dehann (-2) tweemaal in vier ballen, waardoor RST op 29 bleef voor 6 en 15 runs achter. Chris Lindop (8) en Mark (9) stonden de laatste 3 overs tegenover elkaar en maakten goede runs plus wijds van Habby, maar het zou nooit genoeg zijn. Wez wierp de finale over voor slechts 4 runs en wierp Chris voor de goede orde om de innings van RST een 52 voor 7 te voltooien en een overtuigende overwinning voor PCC die er 2 namnd plaats in de competitie.

   In de laatste wedstrijd van de competitie scoorde Alibaba 96 voor 4, terwijl SRF-wickets tuimelden als herfstbladeren en eindigden op 59 voor 9 in een zeer helter-skelter wedstrijd. Dit verzekerde de positie van Alibaba in 1st plaats in het kampioenschap en ze werden naar behoren bekroond met de trofee. 

P W L Punten
Alibaba 6 5 1 133
PCC 6 4 2 109
RST 6 2 4 84
SRF 6 1 5 63

 

   De Bangkok Cricket League BCL 2022-23 seizoenswedstrijden zouden beginnen op 30 oktober, maar zijn uitgesteld tot 15 januari 2023 vanwege een ernstig tekort aan terreinen, met Pattana Sports Resort (PSR), Horse Shoe Point (HSP) en Asian Institute of Technology (AIT) niet beschikbaar is. Banglamung-teams zullen bestaan ​​uit PCC en Asian Stars CC (ASCC) in de BCL A-divisie, terwijl Alibaba CC (ACC) zich bij de B-divisie heeft gevoegd. 

   Als iemand als speler of als supporter betrokken wil zijn bij cricket, neem dan gerust contact op met de club via Facebook of hun webpagina, www.pattayacricketclub.com 

  

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/