Breng jezelf in optimale gezondheid hier in Pattaya met het Wellthyme Wellness Center! ! !

 

  Pattaya is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn gastvrijheid, toerisme, feesten, evenementen en entertainment, en als gevolg daarvan bevinden veel toeristen en expats zich soms in een minder dan optimale gezondheid.

  Velen van ons zijn hier waarschijnlijk eerder uitgeput, moe, met het gevoel dat we er niet goed uitzien of ons niet op ons best voelen, maar dat we ons beste beentje voor willen zetten terwijl we in Pattaya zijn.

  Wel, wij hebben een oplossing voor u!

  Het Wellthyme Wellness Center, geleid door Thanathip Suntara, MD, is een gloednieuwe locatie aan South Pattaya Road, niet ver van het TukCom IT-winkelcentrum en tegenover de Friendship-supermarkt. Ze spreken uitstekend Engels en zijn vooral gericht op expats en buitenlandse toeristen. Bekijk eerst een video:

Ze zijn net drie maanden geleden geopend vanaf 11 september 2022 en stellen zichzelf nog steeds voor aan de gemeenschap.

  Ze bieden een verscheidenheid aan diensten, waaronder maar niet beperkt tot:

  -Gratis doktersconsult

  -Hormoonvervangende therapie

  -Testosteronvervangende therapie

  -Bio-identieke hormoonvervanging (BHRT) 

  -Post-cyclustherapie (PCT .) )

  -Gezondheid van mannen en gezondheid van vrouwen 

  -Holistische zorg en natuurgeneeskunde 

  -Gewichtsbeheer

  -Groeihormonen

  -PrEP/PEP voor hiv

  -Algemene ziekte en gezondheidscontrole

  -Vitamine druppelt perfect voor die grote avondjes uit

  -Lab testen op bloed/urine/soa's

  -Stamceltherapie

  -Medicinale cannabis

  -Ontgifting

  -Chelatieprogramma 

  – Leverontgiftingsprogramma 

  -Vitamine, voeding en minerale supplementen 

  -Medisch certificaat voor VISA / werkvergunning / rijbewijs 

  -En meer!

Dr. Thanathip Suntara, MD

  Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag: 9.00 uur. – 6.00 uur voor inloop of zij kunnen contact met je opnemen door onderstaand formulier in te vullen! Meer contacten staan ​​onder het formulier.

Medewerkers van Wellthyme

 

Andere contacten:

Tel: 065-6705999

E-mail: wellthymeclinic@gmail.com

Skypen: 065-6705999

Website: https://www.wellthymeclinic.com/

Facebook: https://web.facebook.com/Wellthymeclinic/

Instagram: https://www.instagram.com/wellthyme_clinic/

Twitter: https://twitter.com/Wellthyme_111

Whatsappen: 065-6705999

Het personeel spreekt Engels, Chinees en Thais.

Stap vandaag nog in Wellthyme en laat zien hoe goed je bent!

Dr. Thanathip Suntara, MD

Dit is een gesponsorde post.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/