Valse oproep aan verdrinkende vrouw op Pattaya Beach alarmeert andere strandgangers, zwemmer was gewoon dronken

Pattaya —

Een bedwelmde Thaise vrouw liet strandgangers schrikken nadat ze gisteren midden in de nacht in zee was gaan duiken.

De reddingsdiensten van Sawang Boriboon ontvingen een melding over een vrouw die verdronk in de zee voor Soi Pattaya 13/4 in het Nongprue-subdistrict van Banglamung en haastten zich naar de plaats delict.

Een menigte strandgangers had zich op het strand gevormd, verwarrend starend naar een Thaise vrouw die eerst leek te verdrinken, maar nu aan het zwemmen, duiken en zelfs zwaaien was naar de reddingswerkers die probeerden haar terug naar de kust te redden.

De vrouw, nadat ze veilig in haar eentje op het strand was teruggekeerd, sloeg een mini-hart pose op verbijsterde toeschouwers. Haar naam werd onthuld door haar man die later arriveerde als mevrouw Benjawan, 48. De echte namen van het paar werden door The Pattaya News achtergehouden om hun privacy te beschermen.

De man zei dat wanneer zijn vrouw zwaar dronken was, ze altijd de neiging had om te zwemmen. Ze is zelfs bijna verdronken toen ze probeerde te zwemmen terwijl ze dronken was, maar dat kon haar niet stoppen. De man verontschuldigde zich voor het lastigvallen van anderen en bracht haar vrouw terug naar hun woning om te rusten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.