NIDA en Pattaya City steunen culturele shows voor toerisme

Pattaya —

NIDA en Pattaya City werken samen om culturele shows in Pattaya te ondersteunen om het toerisme te promoten.

De functionarissen van het National Institute of Development Administration (NIDA) en Pattaya ontmoetten elkaar in het Holiday Inn Hotel in Pattaya om ideeën en strategieën uit te wisselen voor het vergroten van de inkomsten uit toerisme door middel van culturele shows.

Professor Therdchai Nuamnuek van de faculteit Toerisme Management van NIDA gaf zijn mening en zei dat er een toename is van toeristen die naar Thailand reizen om culturele shows te bekijken en te leren. Het aantal van deze toeristen groeit snel als gevolg van de veranderende trends, wat volgens Therdchai een nieuwe manier zou kunnen zijn voor de stad om meer inkomsten te genereren.

NIDA heeft daarom financiering verstrekt aan Pattaya City om deze groeiende trend te onderzoeken. "Als het klaar is, zullen de onderzoeksgegevens worden gebruikt om een ​​plan te ontwikkelen om meer toeristen aan te trekken die culturele shows gebruiken als de belangrijkste attractie voor duurzame groei", aldus Therdchai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Steun The Pattaya News in 2022!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.