Slaperige vrouwelijke bestuurder crasht in autoshowroom na verlaten pub in Pattaya

FOTO: Bericht in Pattaya

Pattaya —

Een slaperige vrouwelijke chauffeur, die net een pub in Pattaya had verlaten, raakte lichtgewond nadat ze met haar auto tegen een autoshowroom was gebotst.

Het ongeval vond plaats bij de ingang van Soi Phonprapanimit 7 in het Nongprue-subdistrict van Banglamung, Chonburi, om 4 uur vandaag, 30 oktober.

De vrouw, alleen geïdentificeerd als mevrouw Sinthorn, werd geholpen door de reddingsdiensten van Pattaya nadat ze haar grijze Toyota-pick-up frontaal tegen de poort van een autoshowroom had geramd, waarbij ze zichzelf licht verwondde. De crash beschadigde ook een Nissan March-sedan die in de buurt geparkeerd stond en drie gloednieuwe motorfietsen in de showroom.

FOTO: Bericht in Pattaya

Mevr. Sinthorn gaf toe dat ze net een pub had verlaten nadat ze haar stress over haar relatie met haar vriend had verlicht, waardoor ze twee slapeloze nachten had voorafgaand aan dit ongeval, volgens de politie van Nongprue. Ze bekende ook dat ze voor de crash in slaap was gevallen achter het stuur.

FOTO: Bericht in Pattaya

De eigenaresse van de beschadigde sedan, mevrouw Jeeranan, zei dat ze haar auto bij de showroom had geparkeerd om naar de ochtendmarkt te lopen. Toen ze een hard geluid hoorde, stormde ze terug en ontdekte dat haar sedan beschadigd was. Ze zei dat ze veel geluk had dat ze niet in de auto zat.

De politie van Nongprue nam de vrachtwagenchauffeur mee naar een politiebureau voor een alcoholtest. Ze zeiden dat ze camerabeelden zouden onderzoeken om meer bewijs te verzamelen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.