Vermeende inbreker betrapt in Chonburi nadat hij van een overloop op de tweede verdieping sprong en zijn enkel verstuikte

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-district, Chonburi —

Een 35-jarige vermeende inbreker werd in het nauw gedreven en gearresteerd in Chonburi nadat hij van een overloop op de tweede verdieping sprong en zijn enkel verstuikte.

De politie van Don Hua Lo werd opgeroepen om een ​​vermeende inbreker aan te houden in het district Don Hua Lo van het district Mueang, Chonburi, gisteren, 2 oktober.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De verdachte was al omsingeld door barmhartige Samaritanen voordat de politie arriveerde. Hij was een Thaise persoon van ongeveer 35 jaar oud, en hij weigerde te spreken, volgens de politierapporten.

Thongchai Krongyuth, een 37-jarige ooggetuige en buurman van het slachtoffer die hielp de verdachte te pakken, onthulde dat hij de verdachte verdacht heen en weer zag rijden rond het incidentgebied. Vervolgens belde hij de kamereigenaar en ging de kamers op de tweede verdieping controleren en trof de verdachte aan in de bezittingen van de kamereigenaar.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De verdachte gaf naar verluidt als excuus dat hij op zoek was naar een waterkraan, wat volgens Thongchai niet logisch was voor hem. Plotseling rende de verdachte naar de deur en sprong van een overloop op de tweede verdieping om te proberen te vluchten, maar kwam slecht neer en verstuikte daarbij zijn enkel.

De verdachte werd op het moment van schrijven op het politiebureau vastgehouden in afwachting van verdere juridische procedures. Hij weigerde nog steeds te spreken en de wetshandhavers probeerden zijn identiteit vast te stellen op het moment dat de pers ter perse ging.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.