70-jarige Australische man zou door toerist in het gezicht zijn geslagen nadat hij een gevecht in Pattaya probeerde te stoppen

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

Een 70-jarige Australische man zou door een dronken toerist in het gezicht zijn geslagen nadat hij probeerde te voorkomen dat hij zou vechten met een motortaxichauffeur.

De aanval vond gisteravond, 23 september, plaats op een kruispunt op Soi Buakhao in Zuid-Pattaya. De gewonde oudere man werd alleen geïdentificeerd als de heer Tony (70) en liep een niet-levensbedreigende verwonding aan zijn gezicht op. Hij werd geholpen en door de reddingsdiensten naar een ziekenhuis gebracht.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Lokale media vroegen een ooggetuige, mevrouw Suwan Jessen (54), naar het incident. Ze zei dat meneer Tony een niet-geïdentificeerde buitenlandse toerist zag ruziemaken met een motortaxichauffeur en ging om te voorkomen dat de situatie escaleerde. De toerist sloeg de heer Tony echter in het gezicht voor zijn tussenkomst en liep weg. De toerist leek ook zwaar dronken, voegde mevrouw Suwan eraan toe.

De politie van Pattaya zei dat ze de chauffeur van de motortaxi zouden ondervragen voor meer informatie en CCTV-camera's in de omgeving zouden bekijken.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.