Meer dan 2,000 methamfetaminetabletten gevonden verborgen in stapel geitenmest in Kanchanaburi-huis tijdens politieonderzoek op woensdag

Kanchanaburi –

Meer dan 2,000 methamfetaminetabletten werden gevonden verborgen in geitenmest terwijl de politie op woensdag 21 september een huis van een invloedrijke drugsdealer in het Phanom Thuan-district van de provincie Kanchanaburi binnenviel.

De inval werd 's avonds uitgevoerd na een ruzie tussen een onderzoeksteam en de drugsdealer Kittithat die plaatselijk bekend stond als "Dang Huaikrot" in het Rang Wai-subdistrict op dinsdag 20 september.

Tijdens de levering ontdekte Dang Huaikrot de verdachte situatie, dus hij probeerde aan de arrestatie te ontsnappen en vuurde een schot op de ambtenaren af. Het team schoot vervolgens terug om zichzelf te verdedigen, maar de kogel raakte de aorta van Dangs rechterbeen en doodde hem daarna.

Onderzoekers van de provinciale politie van Kanchanaburi hebben woensdagochtend vervolgens het huis van Kittithat doorzocht volgens het huiszoekingsbevel dat is uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Kanchanaburi.

Bij het onderzoek waren ongeveer 41 methamfetaminepillen, 26 kogels van 7.65 munitie en een set wapenreinigingsapparatuur allemaal verborgen in de slaapkamer, evenals een aantal bankrekeningen met een grote hoeveelheid circulatiegeld.

Daarnaast werden nog eens 11 zakken methamfetamine gevonden, die elk 200 tabletten bevatten, verborgen onder een stapel geitenmest in de geitenstal van het huis. In totaal werden ook 2,200 meth-tabletten, twee pick-uptrucks, twee motorfietsen, een PPV-auto, 105 geiten en een aantal gouden ornamenten, met een totale waarde van meer dan 5,000,000 baht, in beslag genomen.

Foto beleefdheid: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.