De wegwerkzaamheden aan South Pattaya Second Road bij Walking Street zullen op 30 september klaar zijn, verklaart de loco-burgemeester

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

Plaatsvervangend burgemeester Manoch Nongyai verklaarde dat het lopende drainageproject op South Pattaya Second Road, dat verbinding maakt met Beach Road by Walking Street, op 30 september 2022 voltooid zal zijn en de overstromingsproblemen in nabijgelegen gebieden permanent zal oplossen.

Het bezoek van de afgevaardigde vond plaats rond lunchtijd vandaag, 21 september, om er bij de aannemer van het project, Ektawee en KS company, op aan te dringen het project te bespoedigen waarvan de lokale bevolking zei dat er slechts 60 meter van de weg begaanbaar is voor chauffeurs.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

De afgevaardigde ging ook in op de overstromingsproblemen in het gebied die door het project werden verergerd, en zei dat de wegwerkzaamheden rond South Pattaya Second Road op 30 september 2022 voltooid zouden zijn en de overstromingen voor eens en voor altijd zouden oplossen.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Ondertussen verontschuldigde de afgevaardigde zich tegenover omwonenden en toeristen voor mogelijke nachtelijke geluiden, en legde uit dat bouwvakkers momenteel de klok rond moeten werken om het project voor de bijna deadline af te ronden.

Als alles duidelijk is, beloofde de gedeputeerde de aannemer de door het project beschadigde bedrijven en huizen langs de weg te laten repareren.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.