De luitenant van de politie zou woensdagavond met zijn pick-up truck in Buriram op vijf motorfietsen zijn gebotst, waarbij één persoon om het leven kwam en drie mensen gewond raakten.

Buriram –

Een luitenant van de politie werd naar verluidt rond 6:00 uur betrapt op het besturen van zijn pick-uptruck en op vijf motorfietsen in het Nang Rong-district van de provincie Buriram. op woensdag 21 september, waarbij op slag een motorrijder om het leven kwam en drie mensen gewond raakten.

CCTV-beelden voor een Thais restaurant aan de weg Nang Rong-Chamni legden het moment vast waarop de ambtenaar, die later werd geïdentificeerd als luitenant Suthin Kongnanta, die ook een plaatsvervangend inspecteur van de provinciale politie van Buriram was, zijn vrachtwagen ramde op motorfietsen die wachtten op een stoplicht op het verkeerseiland. Een 25-jarige motorrijder die ter plaatse stond te wachten om een ​​U-bocht te maken, was op slag dood.

Na de crash verloor de pick-up de macht over het stuur en botste tegen drie andere motorfietsen aan de andere kant van de weg, waarbij drie mensen gewond raakten, waaronder één ernstig.

De luitenant van de politie kreeg de opdracht om een ​​bloedonderzoek uit te voeren op mogelijk alcohol- of drugsmisbruik. De resultaten ondergaan. Ondertussen beval politiecommissaris van Buriram, Ruthaphol Nawarat, de districtspolitie van Nang Rong strikt om een ​​onderzoek te doen met justitie en zonder vooringenomenheid nadat familieleden van de slachtoffers hun bezorgdheid hadden geuit over het onderzoek waarbij voornamelijk een politieagent betrokken was.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News. Nop, geboren en getogen in Bangkok, vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.