Loma Run on the Beach vindt plaats op 25 september op Jomtien Beach

Pattaya —

Loma Run on the Beach zal op 25 september plaatsvinden op Jomtien Beach, met als doel het promoten van toerisme en de bescherming van het milieu.

Pattaya City werkte samen met de Human Help Network Foundation om dit evenement te organiseren. De race wordt gehouden op Jomtien Beach in Pattaya, Chonburi, van 5 uur 's ochtends tot 9 uur 's ochtends, op 25 september 2022.

Loma Run bestaat uit drie afstanden, waaronder 5 kilometer, 10 kilometer en 21 kilometer. Als je je al hebt ingeschreven, kun je op 24 september je shirt en slabbetje gaan halen bij Jomtien Palm Beach Hotel (inschrijving is al gesloten). Elke registrant moet een bewijs van een Covid-19-vaccincertificering tonen.

Ga naar Loma rennen op het strand 2022 voor meer informatie.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.